Frakt

 

Frakt inom Sverige

En fraktkostnad och expeditionskostnad på 49 SEK tillkommer på alla ordrar under 1000 kr. Fraktfritt på beställningar över 1000 kr.

 

Frakt till Danmark, Norge, Finland

En fraktkostnad och expeditionskostnad på 99 SEK (ca 13 EUR) tillkommer på alla ordrar. Evtuell tull betalas av dig som kund.

 

Frakt till övriga Europa

En fraktkostnad och expeditionskostnad på 149 SEK (ca 19 EUR) tillkommer på alla ordrar. Eventuell tull betalas av dig som kund.

 

 

När skickar ni?

 

Vi skickar alla vardagar kring kl 17.30-19.00. Beställningar som sker innan kl 17.00, mån-fre, skickas samma dag. Paket som skickas på fredagar kommer vanligtvis fram på måndag eller tisdag. Beställningar som sker mellan fredag kl 17.00 till söndag skickas på måndag. Med reservation för röda dagar. 

 

När får jag mitt paket?

 

Om vi skickar det på kvällen mån-tors få du ditt paket vanligtvis dagen efter. Väder och vind, strul på posten kan i undantags fall ibland försena leveransen med en dag eller två.

 

Ibland blir Postens aviseringar försenade vilket gör att paketet finns att hämta men ingen avisering är skickad. Efter 4 vardagar utan avisering så bör du kontakta oss så skickar vi kolliid. Då kan du hämta ut utan avisering.

 

Paket utanför Sveriges gränser tar ofta 1-2 dagar längre.

Kategorier

Varumärken

  • Visa alla Varumärken