MAM Original Silk Teat 0-6 månader 2-pack

Roliga och fina mönster för bebisar mellan 0-6 månader. Finns i flera fina färger och passar för en lite mindre mun. 2-pack. Olika färger i varje paket, vi har delat in de i två färggrupper: Rosa, Vit, Röd, Lila mm och Blå, Grön, Vit, Grå mm. Färgerna kan variera något inom grupperna. Bilderna är bara exempel.

Mer detaljer

Välj egenskaper/storlek:

Pris
  • 79,00 kr inkl. moms

Klarna   Delbetala: Från 5,00 kr/månad

Mer information

Nappen MAM Original är väldigt lätt och passar perfekt för de små barnen då de lättare kan hålla den kvar i munnen. Nappens storlek är anpassad för barn mellan 0-6 månader.

 

Silk Teat är en extra mjuk sugnapp som är skön mot bebisens mun. Hudvänlig genom mjukt knottrig inre yta och stora hål i skölden. BPA-fri.

 

MAM Animal är en serie med tryck som finns i många olika varianter, djur och färger. Vårt sortiment kan variera. Vi har bland annat Quarz Rosé & Opaque och Green Mamba & Opaque.


Varumärke/tillverkare: MAM
MAM

MAM grundades av kemiingenjören och österrikaren Peter Röhrig. 1976 sålde MAM den första nappen och har sedan dess utvecklats till att vara ledande inom babyprodukter. 1990 köper MAM det svenska varumärket "Bambino“ och etablerar sig i Skandinavien. MAM utvecklar och tillverkar produkter i hög kvalite för ditt barn och baby som tex nappar, flaskor, bröstpump, amningskupor, amningsnappar, muggar, skedar, drickpipar, first bottle, ultivent, dinappar, eco, prefect och mycket annat inom amning, matning och skötsel.

Fler produkter med MAM

No customer comments for the moment.

Endast kunder som har registrerat sig kan skriva en kommentar.

30 andra produkter i samma kategori
  Se produkter med samma taggar:
| MAM Nappar  |  

Kategorier

Varumärken

  • Visa alla Varumärken