Esska Spillfri mugg

Esska spillfri/droppfri mugg. Fin mugg som barnet kan hålla i själv för att dricka utan att spilla. I färgerna blå, grön och rosa. Olika motiv. Motiven på bilderna är endast exempel, vi kan inte garantera samma motiv.

Mer detaljer

Välj egenskaper/storlek:

Pris
  • 69,00 kr inkl. moms

Klarna   Delbetala: Från 4,00 kr/månad

Mer information

Muggen är försedd med en silikonventil som sitter under locket vilket gör att den inte läcker vid normal användning och är lätt att ta med sig. Den är också genomskinlig för att man lätt ska se hur mycket vätska som finns kvar i muggen.

Spillfri är tillverkad i glasklar, hygienisk och slitstark plast och har samma storlek som ett normalt glas.

Uppfyller Europastandarden EN-14350.

Material
Mugg: CoPET
Lock: PP
Ventil: Silikon


Varumärke/tillverkare: Esska
Esska

Esska är en av de större aktörerna på den svenska marknaden inom babyprodukter som nappar, nappflaskor, flaska, sked, napphållare, smart, hjul, pipmugg, napp, amningsnapp, sugnappar, diflaskor, dinappar, haklappar och drickmuggar. Esska har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning och försäljning av babyartiklar. Företaget har funnits sedan 1904 och sedan början av 1950-talet har de via egen produktion kunnat erbjuda nappflaskor, skedar, flaskor, nappar, diflaskor och andra babyprodukter till miljontals svenska barn under varumärket Esska. De senaste åren har de satsat mycket på design och nya BPA-fria material och samarbetar idag med kända svenska formgivare för att alltid erbjuda det bästa för alla barn och föräldrar.

Fler produkter med Esska

No customer comments for the moment.

Endast kunder som har registrerat sig kan skriva en kommentar.

30 andra produkter i samma kategori

Kategorier

Varumärken

  • Visa alla Varumärken