Esska napp mini Latex 2-pack BPA-fri

Esska sugnapp för de minsta i naturgummi. BPA-fri. Blandade färger och motiv/tryck. Olika färger i varje paket, vi har delat in de i två färggrupper: Rosa, Vit, Röd, Lila mm och Blå, Grön, Vit, Grå mm. Färgerna kan variera något inom grupperna. Det går ej att välja motiv.

Mer detaljer

Välj egenskaper/storlek:

Pris
  • 49,00 kr inkl. moms

Klarna   Delbetala: Från 3,00 kr/månad

Mer information

Ett utmärkt val som barnets första napp. En minivariant av populära Classic napp med motiv på knoppen. Anatomisk sugdel i naturgummi, ett beprövat material som står emot vassa små barntänder bättre än silikon.

Alla Esskas nappar uppfyller Europa-standarden EN-1400 och är BPA-fria.

Material
Sugdel: Latex
Sköld, knopp och låsplugg: CoPET


Varumärke/tillverkare: Esska
Esska

Esska är en av de större aktörerna på den svenska marknaden inom babyprodukter som nappar, nappflaskor, flaska, sked, napphållare, smart, hjul, pipmugg, napp, amningsnapp, sugnappar, diflaskor, dinappar, haklappar och drickmuggar. Esska har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning och försäljning av babyartiklar. Företaget har funnits sedan 1904 och sedan början av 1950-talet har de via egen produktion kunnat erbjuda nappflaskor, skedar, flaskor, nappar, diflaskor och andra babyprodukter till miljontals svenska barn under varumärket Esska. De senaste åren har de satsat mycket på design och nya BPA-fria material och samarbetar idag med kända svenska formgivare för att alltid erbjuda det bästa för alla barn och föräldrar.

Fler produkter med Esska

No customer comments for the moment.

Endast kunder som har registrerat sig kan skriva en kommentar.

11 andra produkter i samma kategori

Kategorier

Varumärken

  • Visa alla Varumärken