•  
 • Esska Dinapp smart 2-pack Litet hål

  Esska Dinapp smart 2-pack Litet hål

  Dinappen är utrustad med en unik ventil som ger ett jämt flöde för att motverka kolik. Dinappens funktion är utvecklad för att stimulera naturlig amning direkt när barnet vidrör dinappen.

  Mer detaljer

  72141

  Pris
  • 49,00 kr inkl. moms

  Klarna   Delbetala: Från 3,00 kr/månad

  Tillgänglighet: Denna produkt finns inte längre i lager


  Meddela mig när tillgänglig

  Mer information

   Dinappen har storleken Litet hål.

  Dinapp Smart finns i tre olika storlekar, litet hål, stort hål och skåra. De olika storlekarna passar olika typer av vätska.

  - Litet hål för tunnare tillsatser
  - Stort hål för välling
  - Skåra för fullkornsvälling

  Dinappen är gjord i ren silikon som inte ändrar form eller åldras och som är lätt att hålla ren. Dinappen tål även värme bra. Passar till Diflaska Smart.

  Material
  Silikon


  Varumärke/tillverkare: Esska
  Esska

  Esska är en av de större aktörerna på den svenska marknaden inom babyprodukter som nappar, nappflaskor, flaska, sked, napphållare, smart, hjul, pipmugg, napp, amningsnapp, sugnappar, diflaskor, dinappar, haklappar och drickmuggar. Esska har en lång och stolt tradition när det gäller tillverkning och försäljning av babyartiklar. Företaget har funnits sedan 1904 och sedan början av 1950-talet har de via egen produktion kunnat erbjuda nappflaskor, skedar, flaskor, nappar, diflaskor och andra babyprodukter till miljontals svenska barn under varumärket Esska. De senaste åren har de satsat mycket på design och nya BPA-fria material och samarbetar idag med kända svenska formgivare för att alltid erbjuda det bästa för alla barn och föräldrar.

  Fler produkter med Esska

  No customer comments for the moment.

  Endast kunder som har registrerat sig kan skriva en kommentar.

  30 andra produkter i samma kategori
  Kunder som köpte denna produkt, köpte också:

  Kategorier

  Varumärken

  • Visa alla Varumärken