Första hjälpen kit Addbaby

I samarbete med Röda Korset har AddStroller tagit fram en förstahjälpenväska för barnvagnar.

Mer detaljer

Första hjälpen

Pris
  • 249,00 kr inkl. moms

Klarna   Delbetala: Från 15,00 kr/månad

Tillgänglighet: Denna produkt finns inte längre i lager


Meddela mig när tillgänglig

Mer information

Innehåll:
Innehållet är anpassat för ändamålet och har enkel och tydlig instruktion. Sätts fast med hjälp av kardborreband på barnvagnens stomme. För sitt barn och andras säkerhet! Kunder bidrar till Röda Korsets verksamhet genom att köpa väskan.
Antiseptiska sårtvättare, sterila torkdukar av gasväv, plastplåster, vävplåster för klippning, sterilt första förband, elastisk binda, latexhandskar, trubbig sax med stort grepp för avklippning av bälten, jeans etc, fästingplockare, ögonskölj, säkerhetsnålar och brännskadegelé.


Varumärke/tillverkare: AddBaby
AddBaby

AddBaby © är ett svenskt företag och producerar funktionella produkter för den aktiva familjen med höga krav på kvalitet sedan 2005. AddBaby erbjuder produkter som tex barnvagnskrok, sittdyna, bygelskydd, bordsskydd, första hjälpen kit, nappväska, reflex, barnvagnsring, vanthållare, barnvagnsdraperi med UV-skydd, veckodagsmagnet, reflextejp, slap wrap, bananskal, åkpåse, blöjpåsar, spjälsängsskydd, barnvagnslås, Lidodido lock, golvskydd, barnvagnsspray, handledsband för barnvagn, hörselskydd mm. Deras produkter är av hög kvalie och gjorda för att användas. Praktisk och smart design som förenklar vardagen för dig som förälder. Vi är stolt över att kunna erbjuda dig AddBabys produktsortiment till ett bra pris och med snabb leverans. Deras produkter av plast innehåller ej BPA och PVC är fria från ftalater.

 

Fler produkter med AddBaby

No customer comments for the moment.

Endast kunder som har registrerat sig kan skriva en kommentar.

Kategorier

Varumärken

  • Visa alla Varumärken